Bli MyWay-butik

MyWay är fria handlare som agerar tillsammans under ett gemensamt varumärke. MyWay ägs av Privab Grossisterna AB och finns över hela landet. Kedjan bildades 2008.

Blir du en av oss behåller du friheten att vara en fristående köpman. Vi erbjuder en palett med olika förmåner som du kan nyttja för att få den butik du själv vill.

Hör av dig till oss för mer information.

 

Intresseanmälan

  Välj vad du vill sälja från vårt stora utbud

  Fastfood
  Godis
  Tidningar & Magasin
  Dryck
  Tobak
  ATG & Svenska Spel
  Postombud

  Som MyWaybutik erhåller ni förmåner och rabatter från våra samarbetspartners, som hjälper er att öka er lönsamhet.

  Babs Paylink har betallösningar för allt från den lilla butiken till de stora kedjorna. Gemensamt för dem alla är att de ställer höga krav på support och service. Babs Paylinks kundundersökningar visar att de har väldigt nöjda kunder.

  Vi på MyWay rekommenderar terminaler från Babs Paylink eftersom de har ett brett sortiment av terminaler, bra koncept med funktionshyra samt direktkoppling till Swedbank.

  Wave har utvecklat egna butikssystem i snart 30 år. Vi för en nära dialog med våra kunder för att utveckla ett kassasystem som gör butiksarbetet enklare, lönsammare och roligare.

  Wave Butikssystem är ett komplett kassasystem fyllt med lönsamma tjänster.

  T.ex. har ni möjlighet att direkt i systemet se prisjusteringar, inköpspriser och kampanjer från Privab eller MyWay.

  Waves kassasystem är även integrerat med ClearOns onlineclearing vilket gör det enkelt att lösa in kuponger, Värdeavier och andra värdebärare. Wave hanterar också Kassagirots betaltjänster som räkningar, insättningar och beställning av resevaluta samt även bränsleförsäljning med pumpstyrning i kassan. Med Wave kan du även erbjuda telefonkort, upplevelseboxar, presentkort och mobila betalningar. Systemet levereras komplett med dator, skärm, scanner, kvittoskrivare, kontrollbox, PLU-bord, kunddisplay och programvara.

  Ingen butik är för liten eller stor. Oavsett om du behöver en, två eller tio kassor i din butik, så passar Wave Butikssystem din verksamhet. Dina kassor kopplas ihop i ett nätverk så att artiklar, statistik och kundregister samlas på ett ställe. Mer än 1000 handlare använder redan Wave.

  Goyada AB är Nordens största leverantör av elektroniska värdebevis.
  Vi erbjuder butikerna i MyWay ett brett sortiment av elektroniska värdebevis samt presentkort.

  Om du har kassasystem från Wave, Boxnet, Polygon eller Erpato/ES-kassa kan du få värdebevisen integrerade i kassan. Om inte, förser vi dig med en fristående terminal utan kostnad.

  Vill du öppna MyWay butik?
  Skicka intresseanmälan
  STÄNG